Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség kereskedelem képes leírás - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu
részletek »

Régiség kereskedelem - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: femdetektor.tlap.hu » Régiség kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 20 db
 Régiségkereskedő

Régiségkereskedő

Berkes György régiségkereskedő vagyok. Több tízéves szakmai gyakorlattal rendelkezem. Visszautasítás nélkül vásárolok antik bútorokat, felújításra szorulót is, festményeket, dísztárgyakat, csillárokat, álló-, asztali és faliórákat, szőnyegeket, ezüsttárgyakat, könyveket. Teljes hagyatékot garantált lomtalanítással. Költöztetést és fuvarozást is vállalok. Eladásnál komoly árkedvezményt, fizetéskönnyítést biztosítok. Kérem hívás után győződjön meg hitelességemről.

Amicus Antikvárium

Amicus Antikvárium

Köszöntöm az Antikvárium honlapján! Az Amicus Antikváriumot 1993-ban alapítottam, 1967 decembere óta vagyok antikvárius. Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a 'keresés' szóra kattint.

Antik Bazár

Antik Bazár

Antik Bazár üzletünk 1998 óta működik jelenlegi helyén, Budapesten a Klauzál utca 1-ben, a Rákóczi úttól 30m-re, a Corvin áruházzal szemben. Boltunk 70nm-es, ószeres, bolhapiac jellegű. Megtalálható nálunk a gramofon tűtől a 3 ajtós szekrényig minden.

Antik Centrum

Antik Centrum

Cégünk mely ez idő tájt már antik bútorok kereskedelmével is foglalkozott hamar találkozott az antik bútorok, bútorvereteinek, bútorvasalatainak rossz helyzetével. A régi bútorok általánosan rossz állapotával a bútorveretek, bútordíszek, bútorzárak és fogantyúk rossz állapota, esetleg teljes hiánya is együtt járt. Ez az űr keltette életre tevékenységünket, mely már a kezdetektől fogva elkötelezte magát a minőségi, régi bútorveret gyártás hagyományait követő tevékenység mellett.

Antikbolt

Antikbolt

Galériánk sikerét szakembereink, művészettörténészek, műtárgybecsüsök és restaurátorok felkészültsége, hozzáértő, megbízható munkája szavatolja. A nálunk kapható tárgyak nem csak az Antik korszakot idézik, hanem ugyanúgy fellelhetőek a retro 60-70-es évek lakberendezési tárgyai is.

Antiquarium

Antiquarium

Az Antiquarium Hungaricumot 1997-ben alapította az akkor már 23 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Kárpáti Frigyes. A cég kezdetben a Pilvax közben működött, 2002-ben költözött jelenlegi helyére, a Múzeum körút 29-be. A kezdetektől máig 28 árverésen tízezer könyvünk talált új tulajdonosra, a legdrágábban egy irodalmi első kiadás kelt el, 3.200.000 Forintért.

Bardoni Interieur

Bardoni Interieur

A Bardoni a XX. század első felének közép-európai bútoraira és lakberendezési tárgyaira specializálódott, ami magába foglalja a Szecesszió, az Art Deco és a Bauhaus stílusjegyeit, de kreatívan használja a 60-as, 70-es évek designbútorait is. A Bardoni lakberendezési stúdiója külön figyelmet fordít arra, hogy ezen bútorok a mai ember ízlésvilágának és magas minőségi követelményeinek egyaránt megfeleljenek, lehetővé téve, hogy életterüknek a XXI. században is fényűző berendezési tárgyai lehessenek.

Besenyei Bútor

Besenyei Bútor

A céget, melynek műhelye akkor még a Jókai és a Rudas utca sarkán volt található, 1896-ban Goldner Zsigmond alapította. Későbbiekben három fia, Tivadar--bútorasztalos, illetve Elemér és Imre--kárpitosok--léptek apjuk nyomdokaiba, és folytatták a mesterséget. 1944 előtt a három fiú Goldnerrol Gödrösre magyarosítatta vezetéknevét

Boda Antikvitás 2000

Boda Antikvitás 2000

A Boda 2000. Antikvitás célja a magyar művészek széles körben való megismertetése, és alkotásaik értékesítése, elérhető hazai viszonyoknak megfelelő áron, a klasszikustól a kortársművekig. A cég tevékenységét a folyamatos fejlődés jellemzi. Ezen az úton jutott el az első kamaraárverés megszervezéséhez, melyet 2012. Szeptember 25.-én 18 órai kezdettel tart Budapest. Bartók Béla út 34.szám alat

Hirdetés
Kincsvadászat

Kincsvadászat

Gyermekkori hobbimból mára a Kincsvadász Régiségbolt alakult ki. Mindig is nagy érdeklődéssel tanulmányoztam és gyűjtöttem a régi tárgyakat, pénzérméket, fegyvereket, háborús felszereléseket. Ezekből több alkalommal is komoly gyűjteményt hoztam létre, melyek tevékenységem során rendszerint új tulajdonosra leltek. Szolgáltatásaim: Értékbecslés, felkutatás, beazonosítás, beszerzés, adás-vétel-csere és szaktanácsadás. Jó vadászatot kívánok!

Luxor Régiségbolt

Luxor Régiségbolt

Készpénzért vásárol és kínál Antik - Bútorokat - Régi órákat - Festményeket - Ezüst használati és dísztárgyakat - Ékszereket és régi bizsukat - Szőnyegeket - Porcelánokat - Fa, bronz és márvány szobrokat - Ajándék és lakberendezési tárgyakat - Régi üvegeket - Csillárokat - Régi fegyvereket, kardokat, tőröket Teljes hagyatékvásárlás készpénzért! Ingyenes szakértői értékbecslés!

Miskolc Antik

Miskolc Antik

Évtizedes gyűjtői és kereskedői tapasztalattal rendelkező régiségbolt vagyunk Miskolc belvárosában. Fő tevékenységünk a régiség felvásárlás, használtcikk kereskedelem, de emellett vásárolunk hagyatékot, teljes gyűjteményeket. Reméljük Önt is rövidesen üdvözölhetjük elégedett ügyfeleink között.

Patinás Lámpa Kft.

Patinás Lámpa Kft.

Több mint 1000 lámpa, klasszikus és modern lámpacsaládok. Lámpaszalonunkban közel 600 termék megtekinthető, melyek saját tervezésű minőségi lámpatestek. Az otthon ékszere a lámpa - Ha már megunta, hogy mindenhol ugyanolyan lámpákkal találkozik, akkor látogasson el hozzánk.

Pintér Aukciósház Kft.

Pintér Aukciósház Kft.

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük weboldalunkon! Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a hihetetlenül zsúfolt kibertérben ránk talált és 'benéz' hozzánk, reméljük nem hiába! A mai napig nem tudok napirendre térni az internet mindent átszövő, elérő és összekötő szerepétől, riadt örömmel böngészem a világot általa, ami most mutatta meg számomra egyszerre gigantikus nagyságát és 'kattintásnyi' kicsiségét.

Régiségbolt - Treffshop

Régiségbolt - Treffshop

Cégünk több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiségeket. Fő profilunk a bútorok Eladna vagy vásárolna? Böngésszen egyre bővülő értékes régiség kínálatunkban. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Régiségkereskedő - Minden,ami antik!

Régiségkereskedő - Minden,ami antik!

Roskadozik a padlás az antik tárgyaktól: ékszerek, könyvek, szőnyegek - csupa hasznavehetetlen holmi! Meglepődne, ha tudná, milyen értékkel bírnak ezek a tárgyak! Gondolt már a régiség felvásárlás lehetőségére? Engedje meg, hogy segítsünk! Önnek most egy olyan régiségkereskedő cégre van szüksége, akiben 100%-ig megbízhat. Keressen minket - antik bútor felvásárlás, festmény felvásárlás, azonnali készpénzért cserébe! Hagyaték felvásárlás teljes körű értékbecsléssel, díjmentes lakásürítéssel! Várjuk megkeresését!

Richter Antik

Richter Antik

Megpróbáltunk minden szakmát összefogni ami a régiségek során felmerülhet, hogy önnek könnyebb dolga legyen mindent egyhelyen felújítani. Fő tevékenységünk az antik bútorok felújítása, restaurálása,és adás-vétele. Emellett egyedi bútorokat is készítünk klasszikus technológiával, és kórhű másolatait egy régi eredeti tárgynak. És hogy kárpitozott ülőalkalmatosságait se kelljen önnek mozgatni, kiválló szakembereink helyben kárpitozzák bútorait.

Tuti menü