Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémdetektor, fémkereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fémdetektor, fémkereső képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: femdetektor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Fémkeresőkkel lopják szét az angol történelmet

Fémkeresőkkel lopják szét az angol történelmet

A kincsvadászok többsége nem az iraki múzeumok kirablásával, vagy a perui dzsungelek titokzatos piramisainak felkutatásával tölti idejét: legtöbbjük egyszerű fémkeresők segítségével keresi az elveszett értékeket. Angliában a fémkeresőzés támogatásának ideje lejárt, mert mára mindez bűnszervezetek kialakulásához, és a múlt ellopásához vezetett - derül ki az English Heritage örökségvédelmi szervezet legújabb felméréséből.

 Globserver Kft.

Globserver Kft.

Könnyű kézi fémdetektor biztonsági átvizsgálásokhoz - különösen a mobil bevetésekhez ajánlott. Hossz: 22 cm, Átmérő: 3,8 - 2,9 cm, Súly kb. 200 g. - Precíz érzékelő minden mágnesezhető fémhez - Kecses design 360°-os érzékelés - Precíziós keresés a készülék hegyével - Optikai és hangmentes vibrációs jelzés - 9 V elemmel szállítjuk kb. 70 óra üzemidő - Kézi beállítás nem szükséges - Robusztus kialakítás az ütésállóságért - Integrált elemlámpa éjszakai bevetéshez és csomagátvizsgáláshoz - Szerszám nélküli elemcsere

 Régiségkereskedő

Régiségkereskedő

Berkes György régiségkereskedő vagyok. Több tízéves szakmai gyakorlattal rendelkezem. Visszautasítás nélkül vásárolok antik bútorokat, felújításra szorulót is, festményeket, dísztárgyakat, csillárokat, álló-, asztali és faliórákat, szőnyegeket, ezüsttárgyakat, könyveket. Teljes hagyatékot garantált lomtalanítással. Költöztetést és fuvarozást is vállalok. Eladásnál komoly árkedvezményt, fizetéskönnyítést biztosítok. Kérem hívás után győződjön meg hitelességemről.

A felelősségteljes fémkeresőzés etikai kódexe

A felelősségteljes fémkeresőzés etikai kódexe

Az alábbi útmutató egy hivatásos régész, egy jogász és egy olyan fémkeresős közös munkája, aki a hobbiját eddig is a leírt elvek szerint űzte. Az anyagot, mint magánszemélyek tesszük közzé, segítő szándékkal, de az nem tekinthető semmilyen hivatalos szerv vagy tudományos intézmény állásfoglalásának

A középkori magyar városok településtörténeti és régészeti kérdés

A középkori magyar városok településtörténeti és régészeti kérdés

Ebben a bejegyzésben a középkori magyar városok településtörténeti és régészeti kérdésével találkozhattok, Font Márta cikke alapján 1. dia: Előadásom a középkori magyar városok településtörténeti és régészeti kérdéseivel foglalkozik, elsősorban Font Márta cikke alapján.

Amicus Antikvárium

Amicus Antikvárium

Köszöntöm az Antikvárium honlapján! Az Amicus Antikváriumot 1993-ban alapítottam, 1967 decembere óta vagyok antikvárius. Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a 'keresés' szóra kattint.

Antik Bazár

Antik Bazár

Antik Bazár üzletünk 1998 óta működik jelenlegi helyén, Budapesten a Klauzál utca 1-ben, a Rákóczi úttól 30m-re, a Corvin áruházzal szemben. Boltunk 70nm-es, ószeres, bolhapiac jellegű. Megtalálható nálunk a gramofon tűtől a 3 ajtós szekrényig minden.

Antik Centrum

Antik Centrum

Cégünk mely ez idő tájt már antik bútorok kereskedelmével is foglalkozott hamar találkozott az antik bútorok, bútorvereteinek, bútorvasalatainak rossz helyzetével. A régi bútorok általánosan rossz állapotával a bútorveretek, bútordíszek, bútorzárak és fogantyúk rossz állapota, esetleg teljes hiánya is együtt járt. Ez az űr keltette életre tevékenységünket, mely már a kezdetektől fogva elkötelezte magát a minőségi, régi bútorveret gyártás hagyományait követő tevékenység mellett.

Antikbolt

Antikbolt

Galériánk sikerét szakembereink, művészettörténészek, műtárgybecsüsök és restaurátorok felkészültsége, hozzáértő, megbízható munkája szavatolja. A nálunk kapható tárgyak nem csak az Antik korszakot idézik, hanem ugyanúgy fellelhetőek a retro 60-70-es évek lakberendezési tárgyai is.

Hirdetés
Antiquarium

Antiquarium

Az Antiquarium Hungaricumot 1997-ben alapította az akkor már 23 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Kárpáti Frigyes. A cég kezdetben a Pilvax közben működött, 2002-ben költözött jelenlegi helyére, a Múzeum körút 29-be. A kezdetektől máig 28 árverésen tízezer könyvünk talált új tulajdonosra, a legdrágábban egy irodalmi első kiadás kelt el, 3.200.000 Forintért.

Bardoni Interieur

Bardoni Interieur

A Bardoni a XX. század első felének közép-európai bútoraira és lakberendezési tárgyaira specializálódott, ami magába foglalja a Szecesszió, az Art Deco és a Bauhaus stílusjegyeit, de kreatívan használja a 60-as, 70-es évek designbútorait is. A Bardoni lakberendezési stúdiója külön figyelmet fordít arra, hogy ezen bútorok a mai ember ízlésvilágának és magas minőségi követelményeinek egyaránt megfeleljenek, lehetővé téve, hogy életterüknek a XXI. században is fényűző berendezési tárgyai lehessenek.

Besenyei Bútor

Besenyei Bútor

A céget, melynek műhelye akkor még a Jókai és a Rudas utca sarkán volt található, 1896-ban Goldner Zsigmond alapította. Későbbiekben három fia, Tivadar--bútorasztalos, illetve Elemér és Imre--kárpitosok--léptek apjuk nyomdokaiba, és folytatták a mesterséget. 1944 előtt a három fiú Goldnerrol Gödrösre magyarosítatta vezetéknevét

Boda Antikvitás 2000

Boda Antikvitás 2000

A Boda 2000. Antikvitás célja a magyar művészek széles körben való megismertetése, és alkotásaik értékesítése, elérhető hazai viszonyoknak megfelelő áron, a klasszikustól a kortársművekig. A cég tevékenységét a folyamatos fejlődés jellemzi. Ezen az úton jutott el az első kamaraárverés megszervezéséhez, melyet 2012. Szeptember 25.-én 18 órai kezdettel tart Budapest. Bartók Béla út 34.szám alat

Bölcske határának régészeti lelőhelyei

Bölcske határának régészeti lelőhelyei

A falu határában az eke gyakorta fordított ki régi sírokat, edényeket, olykor ezüstpénzeket, ékszereket, fegyvereket. Számos határrészhez, dűlőhöz fűződő mondát, legendát ismernek az idősebbek, melyeknek régi romok, érdekes terepalakulatok jelentették az alapját. A Dunából időről-időre kilátszó omladékokról például azt tartották, hogy azok a régi Káli falu templomának maradványai, és Templomos'-nak nevezték azt a határrészt, amelyről ma már tudjuk, hogy valójában egy római kikötőerőd romjait rejti.

C.Scope

C.Scope

C.Scope metal detectors find coins and artefacts, the buried treasures from centuries ago. Metal Detecting is the fun hobby with a window on the past. C-Scope metal detection technology is at the forefront of the fascinating and richly rewarding hobby of treasure hunting. Scope smart design philosophy has created a range of metal detectors for professional treasure hunters which anyone will find easy to use, even complete beginners.

Candimpex Budapest Kft.

Candimpex Budapest Kft.

- Cégünk - ebben a nagyságrendben - egyedüliként működik függetlenül! Ez azt jelenti, hogy cégünkben egyetlen áruvédelmi termék gyártónak sincsen tulajdona és az Astrasec sem tulajdonos elektronikus áruvédelmi eszközöket gyártó vállalatban. Független vállalkozásként tehát lehetőségünk van arra, hogy azt az áruvédelmi megoldást kínáljuk Önnek, ami valóban a legjobban megfelel.

Conrad

Conrad

A több, mint 88 éves üzleti tapasztalattal rendelkező Conrad Eelectronic, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálata 1994 óta van jelen a magyar piacon. Vásárlóink biztonsága érdekében visszavételi és jótállási garanciáink az általános gyakorlattal szemben a törvényi előírásoknál jóval többet nyújtanak: 2 hetes visszavételi időszakot (elállási jogot) utánvételes vásárlás esetén és 24 hónapos jótállást a jótállási körbe tartozó termékeinkre.

Tuti menü