Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémkereső vásárlás képes leírás - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu
részletek »

Fémkereső vásárlás - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: femdetektor.tlap.hu » Fémkereső vásárlás
Keresés
Találatok száma - 18 db
 Globserver Kft.

Globserver Kft.

Könnyű kézi fémdetektor biztonsági átvizsgálásokhoz - különösen a mobil bevetésekhez ajánlott. Hossz: 22 cm, Átmérő: 3,8 - 2,9 cm, Súly kb. 200 g. - Precíz érzékelő minden mágnesezhető fémhez - Kecses design 360°-os érzékelés - Precíziós keresés a készülék hegyével - Optikai és hangmentes vibrációs jelzés - 9 V elemmel szállítjuk kb. 70 óra üzemidő - Kézi beállítás nem szükséges - Robusztus kialakítás az ütésállóságért - Integrált elemlámpa éjszakai bevetéshez és csomagátvizsgáláshoz - Szerszám nélküli elemcsere

Conrad

Conrad

A több, mint 88 éves üzleti tapasztalattal rendelkező Conrad Eelectronic, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálata 1994 óta van jelen a magyar piacon. Vásárlóink biztonsága érdekében visszavételi és jótállási garanciáink az általános gyakorlattal szemben a törvényi előírásoknál jóval többet nyújtanak: 2 hetes visszavételi időszakot (elállási jogot) utánvételes vásárlás esetén és 24 hónapos jótállást a jótállási körbe tartozó termékeinkre.

Detector

Detector

Cégünk fő profilja szerint az XP, Teknetics és Fisher fémkeresők és tartozékaik kereskedelmével foglalkozik. Kft-nk ezen vállalatok hivatalos viszonteladója és forgalmazója, mely által ezt a bizalmat igyekszünk a vásárlóink felé is közvetíteni. A detektorok beszerzése közvetlenül a gyártóktól történik, így kiiktattunk minden közvetítő pontot, hogy Ön megfelelő áron és minőségben juthasson hozzá az XP, Teknetics és Fisher termékekhez. A közvetlen beszerzés következtében folyamatos akciókat tudunk biztosítani a vásárlóink számára, hogy Ön még kedvezőbb feltételekkel vásárolhassa meg új fémkeresőjét és tartozékait.

Dunavért Kft.

Dunavért Kft.

A Dunavért Kft. megalakulása, 1994 óta meghatározó szereplő a munkavédelmi, és biztonságtechnikai termékek magyarországi piacán. A Dunavért Kft. ezen honlappal és tevékenységével hozzá kíván járulni ahhoz, hogy partnerei a legjobb minőségű, korszerű védőeszközökkel és műszaki biztonságtechnikai eszközökkel rendelkezhessenek és ezen eszközöket mindenkor a legmagasabb biztonságtechnikai védelmi szinten használhassák

Fémdetektor

Fémdetektor

A szezon kezdésére beérkezett az új MD Black See nevezetü vizálló fémdetektor. Kb. 3 méter mélységig lehet vele búvárkodni. Az pont elég arra, hogy a sekély parton lehessen detektorozni. Rengeteg ékszert és fém pénzeket 'rejtegetnek' a tavak és folyók. Ezzel a detektorral kis szerencsével meg lehet találni, és nem kell félteni ha a gép beleesik a vízbe. Érdekel?

Fémkereső eszközök webáruháza

Fémkereső eszközök webáruháza

Fémkeresőt vásárolnál, de még nem döntötted el, hogy melyik szeretnéd pontosan? Kínálatunkban szinte minden célra található fémkereső! Webáruházunkban nem csak fémkeresők, hanem pinpointerek, fémkereső ásók és mindenféle fémkereséshez használható termék megtalálható. Nálunk megtalálhatják a kezdő és a profi fémkeresők is a megfelelő műszerüket. A termékeket ingyenesen házhoz is szállítjuk Magyarország bármely pontjára. Amennyiben a termék raktáron található, akkor 24 órán belül tudjuk szállítani a megadott címre. Elhoztuk a fémkeresők széles választékát, a legjobb áron! Tekintsd meg fémdetektor termékeinket, ha pedig bármilyen kérdésed van, nyugodtan keress minket! Szívesen segítünk!

Fémkeresőbolt

Fémkeresőbolt

Cégem 2006-ban alakult, többek között ÚJ fémkereső készülékek értékesítésével, bérbeadásával és beszámításával foglalkozik. A világ vezető gyártói közül a Garrett, White's, C.Scope, Fisher, Teknetics, Nexus, Minelab, Tesoro, Xp. Bounty Hunter professzionális készülékeit kínáljuk. Használatuk igen sok rétű és vásárlóink is különböző célokból választanak fémkereső készüléket. Vannak, akik hobbinak választják vagy csak szeretnének egy rég elveszett tárgyat megtalálni ami fontos volt .

Legszer Kft.

Legszer Kft.

Kiváló ár-minőség-szolgáltatású arányú Marquant gyártmányú fémdetektor. Nagy érzékenysége miatt elősorban kincskeresőként használható. Mindennemű fém, pénzérmék, ékszerek mélységét mutatja. A készülék fém és fémes tárgyak megkeresésére való a talajban (pl. strand, erdő, szántó), épületeken kívül.

Master Elektromos Szerelő Bt.

Master Elektromos Szerelő Bt.

A Master Elektromos Szerelő Bt. 1993-ban indult vállalkozás, mely elsősorban ipari folyamatirányító rendszerek tervezésével, kivitelezésével, automata gépsorok elektromos vezérlésével foglalkozik. Plc programozás, frekvencia szabályozók telepítése, beüzemelése, egyedi alkalmazások fejlesztése, a legkorszerűbb megjelenítő eszközök, továbbá jeladók és érzékelők (végállás kapcsolók, forgásjeladók, fotocellák, induktív-, kapacitív-, ultrahangos érzékelők) telepítése. Végzünk továbbá villanyszerelési és kábelezési munkákat, ipari csarnokvilágítások kiépítését, érintésvédelmi mérést.

Hirdetés
Metector

Metector

A Metector Kft. 2007 óta forgalmaz lokalizáló berendezéseket fémtárgyak detektálásához, mint fémkereső detektor, fémdetektor, nyomvonalkereső műszereket, fémkereső kapu, fémdetektor kapu, kézi fémkereső detektorokat biztonságtechnikai területre, ipari fémdetektor berendezéseket szállítószalagra, gyártósorra, futószalagra, talajradar műszereket, és egyéb berendezéseket professzionális felhasználásra. Cégünk minden forgalmazott terméknek a hazai importőre.

Őrködő Webáruház

Őrködő Webáruház

A webáruházban található termékeket raktárról 1-2 munkamapon belül futárszolgálattal házhoz szállítjuk az ország egész területén. Ha a termékekkel kapcsolatosan információra lenne szüksége, kérem használja az online ügyfélszolgálatunkat, vagy hívja a megadott telefonszámot.

Persecutor Kft.

Persecutor Kft.

Minőség, megbízhatóság, versenyképes árak. Jól hangzó szavak. Nincs is ma olyan, önmagát egy kicsit is komolyan vevő vállalkozás, amely zászlójára ne ezeket tűzné. Mi alapításunk óta azt valljuk, hogy az imént elhangzottak nem elegendőek, hiszen a piac már rövidtávon is kiveti magából azokat, akik ezeknek nem tudnak megfelelni. Meggyőződésünk, hogy a minőség, a megbízhatóság és a versenyképes árak biztosítása nem a cél, hanem az a biztos alap, amihez olyan értékeket és többletet kell hozzáadnunk, mely cégünket a többi hasonló tevékenységet végző vállalkozástól megkülönbözteti, s a velük való összehasonlításban a legtöbb előnyt jelenti számunkra. Ezek: az innovatív gondolkodás, a folyamatos megújulás képessége, a kort mindig egy lépéssel meghaladó technikai megoldások alkalmazása, világszínvonalú, az adott területen piacvezető beszállítói háttér kialakítása és nem utolsó sorban az a képességünk, hogy a biztonság minden területére tudjunk megoldást nyújtani.

Polysystem  Kft.

Polysystem Kft.

A Polysystem Kft. 1986 óta fejleszt, gyárt, kereskedik az alábbi témákban: Termék gyártás, fejlesztés: Induktív, kapacitív közelítéskapcsolók, fogásérzékelők Fémérzékelő (biztonsági) kapu, fémrészecske vizsgáló Infra vezérlésű vízszerelvények (csap, piszoár öblítő)

S Service Kft.

S Service Kft.

Az S Service Kft.-t 1994-ben alapítottuk, mint a Sárvári Security Service Kft. műszaki divízióját. Cégcsoportunk egyike a legnagyobb biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalatoknak. Központunk Sárváron található, de van kirendeltségünk Budapesten is, hogy vevőinkkel megfelelően szoros kapcsolatot tarthassuk.

Spectrum Security Safety Kft

Spectrum Security Safety Kft

A SPECTRUM® cégcsoport biztonságtechnikai üzletága 1993-ban kezdte meg tevékenységét, mint elektronikus vagyonvédelmi eszközök importőre és biztonsági rendszerek kivitelezője. Az elmúlt évek során piacvezető biztonságtechnikai gyártók bízták meg cégünket termékeik szerviz- és márkaképviseletével, országos telepítő és szerviz hálózattal rendelkezünk.

Spytek

Spytek

Kis csapatunk 2007 óta foglalkozik mobiltelefonokhoz kapcsolható speciális eszközökkel. Kínálatunk folyamatos bővítésével eljutottunk 2010 elején addig, hogy egy internetes áruházat nyitottunk. Itt összeszedtük az összes általunk forgalmazott készüléket, kütyüt, eszközt, és egy könnyen átlátható rendszerbe rendeztük őket. Célunk ezzel a lépéssel a már eddig is népes és elégedett vásárlói táborunk növelése, ügyfeleink még gyorsabb kiszolgálása.

Tolmár Kft.

Tolmár Kft.

A Ceia SpA a biztonsági célú fémdetektor piac vezetője. A cég a 60-as években kezdte működését, amikor növekvő igény jelentkezett arra, hogy a bankokban, repülőtereken kiszűrjék a fegyvert viselőket. Ekkor kezdődtek a kutatások a kapu és kézi kivitelű fémdetektor területen.

Tuti menü