Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémdetektor kapu képes leírás - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu
részletek »

Fémdetektor kapu - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: femdetektor.tlap.hu » Fémdetektor kapu
Keresés
Találatok száma - 5 db
Candimpex Budapest Kft.

Candimpex Budapest Kft.

- Cégünk - ebben a nagyságrendben - egyedüliként működik függetlenül! Ez azt jelenti, hogy cégünkben egyetlen áruvédelmi termék gyártónak sincsen tulajdona és az Astrasec sem tulajdonos elektronikus áruvédelmi eszközöket gyártó vállalatban. Független vállalkozásként tehát lehetőségünk van arra, hogy azt az áruvédelmi megoldást kínáljuk Önnek, ami valóban a legjobban megfelel.

Elektronika Vonala

Elektronika Vonala

Bármikor, bárkivel, bármi megtörténhet. Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel. Fémkereső kapu, fémkereső kapuk Riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, biztonsági kamera, tűzjelző rendszerek, távfelügyelet

Garrett Metal

Garrett Metal

A Garrett Metal Detectos cég világszerte piacvezető a kézi-fémkeresők és fémdetektor kapuk szakterületén: nemzetközi repülőterek, BV intézetek, olimpiai játékok, sport rendezvények és high-tech gyártó üzemek minősített, bevált szállítója. Több, mint 45 éves fejlesztési múlttal rendelkező termék-portfólióval igazolta megbízhatóságát és megfelel a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak.

SService

SService

Az S Service Kft. a lehető legmagasabb minőséget képviseli, természetesen a legversenyképesebb árakon. Amennyiben bármelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, ne késlekedjen valamelyik elérhetőségünkön jelezni. A leghamarabb válaszolunk, szíves érdeklődésére!

Tolmár

Tolmár

Az elmúlt évtizedekben a Ceia a fémdetektor kapuk nyolc nemzedékét mutatta be, egyre növelve a készülékek hatékonyságát, érzékenységét, valamint növelve a zavaró hatásokkal szembeni immunitásukat. A termékek kiemelkedő minőségét világszerte elégedett ügyfelek igazolják, akik így biztonságban tudhatják létesítményeik érzékeny belépési pontjait.

Tuti menü