Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémdetektor fórum képes leírás - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu
részletek »

Fémdetektor fórum - Fémdetektor, fémkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: femdetektor.tlap.hu » Fémdetektor fórum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fémdetektor fórum

Fémdetektor fórum

A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére. Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye, és nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját.

Fémdetektoros kincskeresők

Fémdetektoros kincskeresők

Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája, amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, lehet társakra találhatsz.

Fémkereső detektor

Fémkereső detektor

A Fórum otthont ad számos zárt klubfórumnak is, azok számára, akik készek az önszabályozás szellemében együtt élni ebben a virtuális közegben Index a fémkeresőzéskor felmerülő legtöbb kérdésre választ ad.

Házilag építhető fémkereső

Házilag építhető fémkereső

Hobbielektronika.hu, Elektronikáról Neked! Rájöttem, hogy nem is hülyeség ez a mérési módszer. Ássatok le egy méteres PVC csövet 45 fokos szögbe és a mért eredményt osszátok el kettővel. Igen gyors és pontos összehasonlítást tesz lehetővé. Lehet, hogy a videóban elhangzik a kettővel való osztás is. Akkor viszont nem egy csoda ez a gép, de a mérési módszer frappáns!

Tuti menü